Tapahtumalisenssit ovat käytössä kaudella 2018-2019 kaukalopallon aikuisten harrastetapahtumissa, lasten kaukis- ja luistelukouluissa sekä koulutapahtumissa (alakoulut).

Tapahtumalisenssit Tuoteseloste 2018-2019


Tapahtumakohtainen vakuutuksellinen lisenssi maksetaan Suomen Kaukalopallo- ja Ringetteliiton tilille  FI1514163000131433 ja maksukuitti lähetetään sähköpostilla osoitteeseen janne.borgstrom@skrl.fi.
Teille lähetetään paluuviestillä tapahtumalisenssilomake joka tulee täyttää ja toimittaa takaisin ennen turnauksen ensimmäistä ottelua.
Maksun viestikenttään merkitään seura, tapahtuma, tapahtuma-aika

Luistelu/kaukiskoululisenssin seura lähettää päivitetyn tapahtumalisenssipohjan liittoon sähköpostilla aina kuun loppuun mennessä, jolloin uusien pelaajien vakuutus tulee voimaan kuun alusta alkaen. Tapahtumalisenssipohjat lähetetään sähköpostilla janne.borgstrom@skrl.fi

Tapahtumalisenssin vahinkoilmoitus
Vahingon sattuessa jos kyseessä on tapahtumalisenssin alainen tapaturma tulee täytää oheinen tapaturmailmoituslomake ja toimita se liittoon janne.borgstrom@skrl.fi lisäksi tulee tehdä Pohjolaan normaali vahinkoilmoitus

 

aa_pdf_icon.gif  Tapahtumalisenssin tapaturmailmoituslomake liittoon

 

Tapahtuma-/ turnauslisenssi, aikuiset (yksittäinen harrasteturnaus)
- Syntynyt ennen 1.1.2003 
- Tapahtumalisenssi on tarkoitettu harrasteturnauksia varten (ei sarjatoimintaa varten)
- Tapahtumalisenssin voi ottaa joukkueelle yksittäistä harrasteturnausta varten. Harrasteturnauksen tapahtumalisenssi vakuuttaa yhden turnaukseen osallistuvan joukkueen/peliryhmän. Jos joukkueella on turnauksessa kaksi joukkuetta, molemmat joukkueet tarvitsevat oman tapahtumalisenssin.

 

- Tapahtumalisenssiä lunastettaessa ei tarvita pelaajien henkilöturvatunnuksia, mutta syntymäaikatieto on pakollinen. Pelkkä nimilista ei riitä, puutteellisin tiedoin ilmoitetut pelaajat eivät ole vakuutettuja.
- Harrasteturnauksissa max. pelaajamäärä on 25 pelaajaa/joukkue

- Tapahtumalisenssin vakuutuksen voimassaolon edellytyksenä on tapahtumalisenssin hankinta liiton ohjeiden mukaisesti ja pelaajaluettelon toimittaminen liittoon ennen harrasteturnauksen ensimmäistä ottelua.
 

Luistelu-/kaukiskoululisenssi, juniorit
- 1.1.2006 ja myöh. syntyneille
- max. 100 pelaajaa
- Tapahtumalisenssi on seurakohtainen, yksi tapahtumalisenssi pitää sisällään seuran  luistelukoulut ym. junioreiden harjoitustapahtumat
- Luistelu-/kaukiskoululisenssivakuutus ei ole voimassa 1.1.2006–31.12.2010 syntyneiden ottelutapahtumissa tai sarjatoiminnassa. Ottelutapahtumiksi katsotaan toista seuraa/joukkuetta vastaan pelatut ottelut, joissa kentällä on tuomari
- 1.1.2011 ja myöh. syntyneille tapahtumalisenssi kattaa myös luistelu-ja kaukiskoululaisten väliset harjoitusottelut ja turnaukset.
- Tapahtumalisenssiä lunastettaessa ei tarvita pelaajien henkilöturvatunnuksia, mutta syntymäaikatieto on  pakollinen.
- Pelaajia voi lisätä koko kauden ajan, vakuutus tulee voimaan sen kuukauden 1. päivänä, jolloin pelaaja on lisätty. Mikäli pelaajalle lunastetaan kauden aikana henkilökohtainen lisenssi, tulee lisenssin lunastuspäivä ilmoittaa liittoon tapahtumalisenssipohjan toimituksen yhteydessä. Tällöin pelaajaa ei enää lasketa 100 pelaajan tapahtumalisenssikiintiöön.

- Tapahtumalisenssin vakuutuksen voimassaolon edellytyksenä on tapahtumalisenssin hankinta ja osallistujalistan toimittaminen liiton ohjeiden mukaisesti.


Tapahtumapelilisenssiohjeita:

Turnauksien tapahtumalisenssilomakkeet tulee toimittaa sähköpostilla ENNEN turnauksen ensimmäistä ottelua osoitteeseen
janne.borgstrom@skrl.fi

Turnauksen tapahtumalisenssi on voimassa henkilöillä, jotka on listalle nimetty vasta silloin kun täytetty tapahtumalisenssi on toimitettu ohjeiden mukaisesti liittoon.