Naisten SM 2017

Kaukalopallon naisten avoin Suomen Mestaruus turnaus pelataan Lohjan Kisakalliossa 28.1.2017.

Ilmoittautuminen on avattu. Katso ilmoittautumisohje ja lisätiedot linkistä:

Naisten avoin SM-turnaus

 

Ilmoittautuneet joukkueet:

Espoo

Ryhmä HAU, Tampere

Hyvinkää

Helsinki

Böönat, Espoo

Team Nostalgia, Naantali

Otteluohjelma tulospalvelussa:

TULOSPALVELUUN

 

►Ilmoittautumismaksu on 220 € (ilman lisenssejä). Ilmoittautuneille joukkueille lähetetään lasku.

Liiton SM-turnauksissa ilmoittautumisen jälkeen peruutuksesta peritään joukkueelta puolet osallistumismaksusta, mikäli peruutus tapahtuu ilmoittautumisajan puitteissa. Ilmoittautumisajan päätyttyä peritään koko osallistumismaksu peruneelta joukkueelta.

Lisäksi joukkueille lähetetään lisenssilasku, mikäli joukkue tahtoo ostaa lisenssit kootusti. Lisensseihin tarvittavat tiedot (nimi, henkilötunnus, osoite ja mahdollinen oma vakuutusnumero sekä vakuutusyhtiön nimi) on toimitettava liittoon. Lisenssitiedot oltava liitossa viimeistään 3 viikkoa ennen turnausta. Nippulisenssin koonti on maksullinen palvelu ja maksaa seuralle 1€/lisenssi.
►SM turnauksessa pelaajalisenssi on pakollinen. Yksittäiset Turnaus-lisenssit lunastetaan Sporttirekisteristä. Viitenumeroa on käytettävä maksettaessa. Mikäli pelaaja osallistuu useampaan kuin yhteen SM-turnaukseen on hänen ostettava suoraan Harraste-lisenssi.
►SM turnauksessa pelaajavakuutus on pakollinen. Vakuutus voi olla liiton lisenssin yhteydessä tarjoama vakuutus tai pelaajan oma kaukalopalloturnaukseen soveltuva vakuutus.
►Jokaiselle joukkueelle vähintään kolme peliä
►Varustetietoa löytyy täältä.

 

 

 

 

Lisätiedot:

Janne Borgström

janne.borgstrom@skrl.fi

044-3272026